Tässä ne nyt ovat – Nyytin uudet nettisivut. Mahtavaa että olet täällä. Tervetuloa! Uusilla sivuillamme moni asia on uudistunut – niin ulkoasu, rakenne kuin sisällötkin. Toki vanhaa ja tuttuakin on ripaus mukana.

Olemme halunneet luoda nettisivut, joiden visuaalisuus ja käytettävyys vastaa paremmin tämän päivän tarpeita. Mobiiliin on panostettu, ilmettä freesattu sekä sisältöjä ja rakennetta päivitetty. Uudistuksen myötä erityisesti opiskelijan omaa ääntä on haluttu tuoda entistä vahvemmin esiin sivuillamme.

Rakenteellisesti sivut jakautuvat kolmeen kokonaisuuteen:

Opiskelijoille -osiossa voit jakaa ajatuksia foorumilla ja hypätä mukaan chattiin. Voit myös lukea ja jakaa tarinoita opiskelijan elämästä sekä saada tietoa nettiryhmistämme ja vapaaehtoistoiminnastamme. Opi elämäntaitoa -sisällöt tarjoavat tietoa, vinkkejä ja välineitä oman hyvinvointisi buustaamiseen.

Hyvinvointitoimijoille -osiosta saat tietoa koulutuksistamme ja materiaaleistamme. Voit myös tilata Nyytin uutiskirjeen sekä tutustua uuteen Mielellä on väliä! -blogiimme, jossa käsitellään ajankohtaisia opiskelijahyvinvointiin liittyviä asioita ja ilmiöitä.

Nyyti ry -osiosta osiosta löydät tietoa yhdistyksemme toiminnasta. Voit myös selailla ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia sekä ladata viestintämateriaaliamme.

Sivujemme etusivulla voit kätevästi seurata uusimpia päivityksiä niin sivujen sisällöistä, kuten tarinoista, blogista, tapahtumista ja uutisista, kuin some-kanavistammekin. Sivut on toteuttanut Muuks Creative.

Ja nyt – ei muuta kuin surffailemaan. Tästä se lähtee! Voit myös mieluusti antaa palautetta ja kehittämisehdotuksia uusista sivuistamme.

Lisätietoja: viestintäsuunnittalija Pasi Akolahti, pasi.akolahti@nyyti.fi, 050 526 4204