Olen Sonja Sievers ja olen viestijänä Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeessa ja Takaisin opintoihin -hankkeessa. Sonja Sievers on hymyilevä punertava hiuksinen naisoletettu. Hänellä on tummat silmät. Kaulassaan Sonjalla on huivi, jossa on vaalean ja tumman lilan värisiä kuvioita. Sonjalla on taustalaan kukkiva puu.

Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeessa teen hankkeelle graafisten ohjeiden mukaista materiaalia someen ja verkkosivuille. Takaisin opintoihin hankkeessa teen viestintäkampanjaa sekä avustan muutenkin viestinnässä.

Olen innoissani siitä, että pääsen viestimään yhteiskunnallisesti merkittävästä aiheesta ja omalla kohdallani opiskelijoiden mielenterveydestä viestiminen koskettaa. Odotan uudelta työltäni mielekkäitä työtehtäviä, yhteistyötä ja uusien kiinnostavien aiheiden oppimista. Tuon hankkeisiin innostuneen luonteeni ja aiheesta syttyneen sydämen.

Vapaa-aikanani valokuvaan, piirrän ja maalaan sekä pelaan konsolipelejä. Käyn myös paljon luonnossa ja joogaan. Tahtoisin toivottaa kaikille hyvää syksyn alkua ja jaksamista koronatilanteeseen.