Sanna Seppänen aloitti toukokuun puolivälissä mielenTEKoja-hankkeen asiantuntijana.Naishenkilö, jolla on hyvmyilevät kasvot, vaaleat pitkät hiukset ja sininen pusero

Tutustu Sannaan lukemalla hänen ajatuksistaan alta:

Kuka olet ja mitä tulet tekemään mielenTEKoja-hankkeessa?

Olen Sanna, sosiaalipsykologi ja mielenTEKoja-hankkeen asiantuntija. Vastaan tekniikan ja luonnontieteellisten alojen korkeakouluopiskelijoille suunnatun kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä tiimini kanssa. Käytännössä teemme kyseiselle kohderyhmälle suunnattua viestintää ja kohdennettuja toimenpiteitä mielen hyvinvointiin ja sen ylläpitämiseen liittyvien tietojen ja taitojen vahvistamiseksi.

Mikä sinua erityisesti innostaa hankkeessa / uudessa työssäsi?

Koen Nyytin ja tämän hankkeen tavoitteet ensiarvoisen tärkeiksi ja etenkin nyt hyvin ajankohtaisiksi. Olen iloinen, että saan antaa panokseni juuri opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseen. Erityisen innoissani olenkin juuri tulevasta yhteistyöstä opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa.

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Odotan uteliaana kaikkea opiskelijoiden elämänpiiriä ja sen haasteita koskevaa viisautta ja osaamista, joita tulen työni myötä kohtaamaan. Toivon, että saan olla osaltani mahdollistamassa inhimillisen ja myötätuntoisen opiskelukulttuurin vahvistumista ja kokea yhdessä onnistumisen riemua.

Mitä tuot mukanasi hankkeeseen?

Napakkaa projektinhallintaa, halua kohdata, oppia ja tehdä yhdessä sekä sisällöntuotannon, tarinankerronnan ja viestinnän osaamista.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Vapaa-ajallani mm. siirtyilen pyörällä paikasta toiseen ja opettelen seisomaan käsilläni.

Mitä terveisiä haluat lähettää hankkeesta kiinnostuneille?

Tulkaa mukaan, tehdään tämä yhdessä!