Kun huoli ympäristöstä lisääntyy, ympäristötunteita kannattaa kohdata ja käsitellä. Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeessa käsitellään ympäristötunteita. Hanketta toteutetaan vuosina 2020–2022. Hankkeessa järjestetään ympäristöahdistukseen ja ympäristötunteisiin keskittyviä vertaistukiryhmiä, infotilaisuuksia ja koulutuksia esimerkiksi nuorille, opiskelijoille ja ammattilaisille. Lisäksi tuotetaan sisältöä ymparistoahdistus.fi -sivuille lisäämään tietoa ja tukemaan ympäristötunteiden käsittelyä.

Keväällä 2020 käynnistynyttä hanketta toteuttavat MIELI Suomen Mielenterveys ry (päätoteuttaja), Nyyti ry ja Tunne ry. Haemme nyt Nyyti ry:hyn

ASIANTUNTIJAA

työskentelemään hankkeessa määräaikaisessa työsuhteessa 31.12.2022 saakka. Työ alkaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan.

Nyytin asiantuntijan tehtävät hankkeessa liittyvät erityisesti viestinnästä ja sen toteuttamisesta vastaamiseen, hankkeen toimien arvioinnista vastaamiseen sekä korkeakouluopiskelijoille suunnattavien tilaisuuksien sekä materiaalien kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Tarvitsemme ympäristötunteista ja mielenterveyden edistämisestä innostuvan, viestintä- ja arviointiosaamista omaavan sekä yhteistyötaitoisen tekijän hankkeeseen.

Tämä on juuri sinulle sopiva tehtävä, jos:

  • Osaat suunnitella ja toteuttaa kohderyhmälähtöistä viestintää ja olet taitava käyttämään eri viestintäkanavia, somea erityisesti.
  • Kykenet tuottamaan asiantuntijasisältöä ympäristötunteiden teemaan liittyen.
  • Toiminnan ja hankkeiden seurannasta ja arvioinnista sinulla on kokemusta ja osaat suunnitella sekä toteuttaa arviointia tarkoituksenmukaisia ja monipuolisia menetelmiä käyttäen.
  • Osaat fasilitoida ja ohjata ryhmätoimintaa, ja kaikenlainen esiintyminen on sinulle luontevaa.
  • Olet hyvä tiimityöskentelijä sen lisäksi, että sinulla on taitoa oman työsi johtamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn.
  • Yhteistyösuhteiden luominen on sinulle luontevaa ja toimit rakentavasti verkostoissa.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus.

Hanketiimissä työskentelee lisäksesi projektipäällikkö MIELI ry:stä ja asiantuntija Tunne ry:stä. Työkavereiksesi ja työyhteisöksesi saat myös koko Nyytin työyhteisön. Nyytin toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta työtä tehdään myös etänä etenkin korona-aikana, mutta myös muuten. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia ja -sukupuolisia henkilöitä.

Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si ensisijaisesti tämän  lomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry@nyyti.fi 18.4.2021 klo 16 mennessä.

Lisätietoja puhelimitse maanantaina 12.4.2021 klo 16-18 toiminnanjohtaja Minna Savolainen,
puh. 044 589 6117.[:]