Opiskelijoiden mielen hyvinvointi ja mielenterveys ovat keskeisiä aiheita Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön YTHS:n 13.2.2017 starttaavassa teemavuodessa ”Puhu niin kuuntelen”. Teemavuoden tavoitteena on edistää tulevaisuuden tekijöiden, opiskelijoiden, mielen hyvinvointia ja psyykkistä terveyttä. Rohkaiseminen varhaiseen välittämiseen ja mielenterveysongelmien puheeksi ottamiseen on tärkeä osa teemavuotta.

Puhu niin kuuntelen -teemavuosi keskittyy opiskelukyvyn tukemiseen, tunnetaitojen vahvistamiseen, kaveritukeen ja matalan kynnyksen interventioihin. Lisää tietoa tunnetaidoista löydät YTHS:n juuri avatulta Tunnetaidot-verkkosivulta. Tunteisiin liittyvistä asioista sekä tunteiden käsittelystä saat lisää tietoa myös Nyyti ry:n verkkosivuilta.

Tunnetaitoihin liittyviä tapahtumia järjestetään YTHS:n yksiköissä eri puolilla Suomea 13.2.2017 alkavalla viikolla. Nyyti ry on mukana tapahtumissa Turussa Turun yliopiston kampuksella ma 13.2.2017 ja Helsingissä Kumpulan kampuksella ti 14.2.2017. Tervetuloa käymään ständillämme!

#puhuniinkuuntelen #mielenterveys #YTHSteemavuosi2017 #suomi100