On aika keksiä uusia ideoita opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseksi. Haemme nyt viestinnästä ja vaikuttamisesta innostuvia korkeakouluopiskelijoita mukaan ideoimaan ja toteuttamaan vaikuttavia mielenterveystekoja yhdessä.

Keräämme marraskuun aikana ryhmän opiskelijoita, joille järjestetään viestinnän ja vaikuttamisen ammattilaisten fasilitoimia työpajoja. Työpajoissa syntyvät vaikuttavimmat ideat ja kampanjat toteutetaan yhdessä.

Työpajat järjestetään aiemmasta tiedosta poiketen maanantaisin 29.11. ja 13.12.2021 klo 17-20. Työskentelemme mahdollisuuksien mukaan livenä Helsingissä.

Haku on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille kautta Suomen. Matkakulut korvataan ja majoitus järjestetään tarvittaessa. Ennakkotietoja tai -taitoja ei edellytetä. Erityisesti toivomme mukaan tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijoita eri paikkakunnilta. Työpajat järjestetään suomeksi. Projekti päättyy vuoden 2022 alussa.

Vaikuttamistyöpajat ovat osa Nyytin ja TEKin mielenTEKoja-toimintaa. Työpajat fasilitoi luova suunnittelutoimisto Måndag. Osallistumisesta saa todistuksen toiminnan päätyttyä. Mahdollisuutta sisällyttää työpajat osaksi omaa tutkintoa kannattaa selvittää suoraan omalta oppilaitokselta.

Haku tapahtuu tämän linkin kautta 21.11.2021 mennessä.

Lue lisää aiheesta.