Tiesitkö, että nyt voit kuunnella kaikki Nyytin verkkosivuilla julkaistut tekstit?

Lisäsimme sivustollemme kuuntelu-ominaisuuden ja nyt löydät kaikkien tekstien alusta Kuuntele-napin. Valitsemalla Kuuntele voit kuunnella mielenkiintoiset blogimme  sekä tarinat esim. liikkuessasi, matkustaessasi tai opintojen välissä.  Mielellä on väliä! -blogissamme kirjoitetaan opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä ajankohtaisista asioista, otetaan kantaa ja herätetään keskustelua. Kirjoittajina toimivat niin Nyytin työntekijät, alan toimijat kuin opiskelijatkin. Tarinoissa käsitellään opiskelijan elämään ja hyvinvointiin liittyviä asioita ja ilmiöitä omakohtaisesti, lähietäisyydeltä.

Voit myös kuunnella kaikki Opi Elämäntaitoa -sisältömme. Opi elämäntaitoa -osiostahan löydät tietoa, vinkkejä ja välineitä oman hyvinvointisi ja elämäntaitojesi vahvistamiseen. Osio käsittää, paitsi monipuolista sisältöä hyvinvointiin liittyvistä aihepiireistä, myös linkkejä aihepiirejä syventäviin materiaaleihin ja oivalluksia herätteleviin tehtäviin.

Kehitämme sivustomme sisältöjä jatkuvasti ja pyrimme muuttamaan tekstejä paremmin kuunneltavaan muotoon. Kuulemme mielellämme palautetta sivustomme kuuntelu-ominaisuudesta. Palautetta voit lähettää meille sivustomme Palaute-lomakkeen kautta, jonka löydät tämän linkin takaa.

Antoisia kuunteluhetkiä!