Nyyti Ry:n 2016 infograafi:

Vuosi 2016 oli huikea! Kehitimme isosti toimintaamme. Uudistimme Nyytin strategian, brändin, visuaalisen ilmeen sekä verkkosivuston. Tarjosimme monipuolista tietoa, tukea ja toimintaa verkossa. Koulutimme laajalti opiskelijoita ja ammattilaisia. Viestimme, toimimme sekä vaikutimme monikanavaisesti eri medioissa ja foorumeilla. Ohessa muutamia nostoja ja kohokohtia Nyytin vuodesta 2016!

Tarjosimme tietoa, tukea ja tomintaa verkossa

Nettiryhmät:

Vuonna 2016 järjestimme 6 nettiryhmää.

Nettiryhmissä pohdiskeltiin asioita pienemmällä porukalla tiettyyn teemaan keskittyen. Ryhmien teemoina oliva mm. jännittäminen, stressi, elämäntaidot sekä perheellisenä opiskelu.

Nettiryhmiin valittiin yhteensä 243 opiskelijaa. Hakijoita oli kaikkiaan 472.

Ryhmächat:

Ryhmächattejä toteutimme 25 kertaa. Osallistujia oli yhteensä 185. Katseluja chat keräsi 7220 kpl.

Chatteja järjestettiin joka toinen torstai klo 18-20 ja niissä juteltiin erilaisista opiskelijan elämää koskettavista aiheista. Mukana oli Nyytin työntekijä ja usein asiantuntijavieraita tai vapaaehtoisia.

Keskustelufoorumi:

Keskustelufoorumilla julkaistiin vuonna 2016 yhteensä 105 viestiä. Katselukertoja foorumi keräsi 34 100 kpl.

Foorumilla jaettiin ajatuksia erilaisista  mieltä askarruttavista aiheista. Keskustelua käytiin pääsääntöisesti vertaisten eli opiskelijoiden kesken.

Opi elämäntaitoa

Verkkosivustomme ”Opi elämäntaitoa” -sisällöt keräsivät yhteensä 249 230 katselua.

”Opi elämäntaitoa” -osio tarjosi tietoa, vinkkejä ja välineitä oman hyvinvoinnin sekä elämäntaitojen vahvistamiseen. Vuonna 2016 uudistimme osion niin sisällöllisesti kuinn rakenteellisesti.

Uudistimme Nyyti.fi-sivuston

Vuonna 2016 uudistimme Nyyti.fi-verkkosivuston kokonaisvaltaisesti. Halusimme luoda sivuston, jonka visuaalinen ilme ja käytettävyys vastaa paremmin tämän päivän tarpeita. Panostimme mobiiliin, freesasimme ilmettä ja päivitimme sisältöjä & rakennetta. Erityisesti halusimme tuoda opiskelijoiden oman äänen entistä vahvemmin esiin verkkosivuillamme.

”Hyvännäköiset sivut! – Onneksi olkoon uudistuksesta!”

”Hei, uudet sivut on superhienot.”

Koulutimme ja toimimme asiantuntijoina

Vuonna 2016 olimme mukana yhteensä 40 tapahtumassa, joiden kautta tavoitimme kaikkiaan 730 osallistujaa.

Tapahtumista osa oli Nyytin Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutuksia (5 kpl), osa luentoja (15), työpajoja (10) ja ständejä (9).

Lokakuussa 2016 järjestimme myös teemaseminaarin, johon osallistui 100 opiskelijaa ja ammattilaista.

Koulutuksissa / taphatumista 22 kpl oli suunnattu opiskelijoille, 12 ammattilaisille ja 8 kummallekin kohderymälle. Aiheina käsiteltiin erilaisia opiskelijoiden hyvinvoinnin teemoja, kuten ajan- ja arjenhallintaa, stressiä ja rentoutumista, yksinäisyyden ja jännittämisen helpottamista sekä kiusaamisen ehkäisyä.

Teimme yhteistyötä

Vuoden 2016 aikana osallistuimme yhteensä 80 yhteistyötapaamiseen ja tapasimme toimijoita 70 eri yhteisöstä.

Lokakuussa perutimme valtakunnallisen ”Opiskelijahyvinvointiverkoston”, joka kokoaa yhteen aihepiirin parissa toimivia henkilöitä eri puolilta Suomea. Vuoden lopussa verkostossa oli jo 360 jäsentä.