Nyytissä tähän saakka vapaaehtoistoiminnan asiantuntijana toiminut Marjo Siltanen on siirtynyt juuri alkaneen Takaisin opintoihin -hankkeemme hankepäälliköksi.

Tutustu tästä Marjoon:

Kuka olet ja mitä tulet tekemään Takaisin opintoihin -hankkeeseen?

Nimeni on Marjo Siltanen. Olen aloittanut huhtikuun alussa Takaisin opintoihin -hankkeen hankepäällikkönä.

Mikä sinua erityisesti innostaa hankkeessa?

Hankkeen ydinteemat: mielenterveyshäiriön kanssa opiskeleminen, palaaminen takaisin opintoihin ja kuinka opinnot voidaan sovittaa voinnin mukaan.

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Odotan monipuolista yhteistyötä, ajatuksien vaihtoa ja uusia oivalluksia sekä toki sitä, että voimme luoda käytäntöjä, joita voidaan hyödyntää hankkeen päätyttyä eri korkeakouluissa opintoihin paluun tukemisessa.

Mitä tuot mukanasi hankkeeseen?

Olen ollut Nyytissä useamman vuoden ajan töissä, joten vastaankin tähän kysymykseen, että hanke tuo mukanaan Nyytiin opiskelijoiden mielenterveyden ja opiskelukyvyn edistämisen kokonaisuudessa kuntoutumiseen ja toipumiseen liittyvää tietotaitoa.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Ainut säännöllinen harrastukseni on ollut jo kuuden vuoden ajan maanantai-illan aikuistelinevoimistelutreenit. Liikkeiden treenaamisen lisäksi harrastus on opettanut kärsivällisyyttä sekä myös epämukavuusalueelle menemistä. Ja ennen kaikkea sen, että elämässä on mahdollisuus oppia täysin uusia asioita missä iässä tahansa!

Mitä terveisiä haluat lähettää hankkeesta kiinnostuneille?

Jos sinulla on ajatuksia, kokemuksia, toiveita, mietteitä, kysymyksiä Takaisin opintoihin -hankkeen teemasta – mitä vain – niin olehan yhteydessä!

Yhteystietoni:
Marjo Siltanen
hankepäällikkö
puh. 050 449 9360
marjo.siltanen@nyyti.fi