Oletko yksinäinen kampuksella, jossa muut ovat löytäneet kavereita ja ”oman porukkansa”? Tai koetko itsesi yksinäiseksi tai ulkopuoliseksi vaikka olisitkin opiskelukavereidesi seurassa? Tunnetko, että sinua ei huomata tai hyväksytä yhtenä opiskelijana muiden joukossa?

Keräämme ideoita korkeakouluopiskelijoiden porukoihin kuulumisen edistämiseksi juuri Sinulta. Mikä auttaisi sinua tutustumaan muihin opiskelijoihin tai löytämään oman paikkasi osana jotakin opiskeluihin liittyvää porukkaa? Tai pikemminkin, mikä auttaisi muita opiskelijoita tutustumaan sinuun ja ymmärtämään miten arvokas porukan jäsen olet omana itsenäsi? Mitä pitäisi tapahtua ja kenen toimesta? Tai mitä olisit toivonut tapahtuneen jo aiemmin?

Jaa meille mahdollisimman konkreettinen idea siitä, miten opiskelijoiden yhteisöllisyyttä voitaisiin parhaiten edistää ja pääset vaikuttamaan asioihin itse: https://my.surveypal.com/Ideani-yhteisollisyyden-edistamisesta 

Samalla olet mukana kahden 30 € arvoisen S-ketjun lahjakortin arvonnassa. Osaa ideoista lähdetään testaamaan käytännössä ja toimivimmat ideat mallinnetaan ja levitetään valtakunnallisesti kaikkien korkeakoulujen käyttöön. Sinä olet tärkeä ja sinun ideasi ansaitsee tulla kuulluksi. Jätäthän ideasi 17.12.2018 mennessä.

Kysely on osa Nyyti ry:n Yhdessä yhteisöksi -hanketta (2018-2020), jolla edistetään opiskelijoiden yhteisöllisyyttä. Lisätietoa hankkeesta www.yhdessayhteisoksi.fi tai Instagramissa @yhdessäyhteisöksi

Lisätietoja hankkeesta ja kyselystä:

Annina Lindberg, hankekoordinaattori / Nyyti ry

annina.lindberg@nyyti.fi , puh. 050 341 7473