Helmikuun alussa Nyytissä aloitti uudessa hallintokoordinaattorin tehtävässä Joni Tuokko. Tutustu tästä Joniin!

Ruskeahiuksinen henkilö katsoo kameraan ja hymyilee. Päällään hänellä on tumma paita.

Kuka olet ja mitä tulet tekemään Nyytiin?

Olen Joni ja aloitin Nyytillä hallintokoordinaattorina helmikuussa. Vastuullani on monenlaisia talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tehtäviä.

Mikä sinua erityisesti innostaa uudessa työssäsi?

Työ mielenterveyttä edistävässä järjestössä tuntuu itsessään merkitykselliseltä ja motivoivalta. Koen saavani paljon ammattitaitoiselta työyhteisöltä, josta löytyy monenlaista osaamista. Oman työnkuvani monipuolisuus on myös suuri innostuksen lähde.

Mitä odotat työltäsi?

Yritän oppia elämässäni jotain uutta joka päivä ja mielenterveystyön seuraaminen Nyytillä on tarjonnut siihen upean mahdollisuuden.

Mitä tuot mukanasi Nyytiin?

Olen työskennellyt aiemmin järjestöalalla hallintotehtävien lisäksi vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina. Toivon, että tästä kokemuksesta on hyötyä Nyytin hallinnon ja toiminnan kehittämisessä.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Olen kiinnostunut monista erilaisista asioista. Pidän esimerkiksi liikunnasta, lukemisesta, viherkasveista ja kaikenlaisten uusien asioiden ja taitojen opiskelusta.

Mitä terveisiä haluat lähettää Nyytin seuraajille?

Haluaisin toivottaa kaikille hyvää kesää ja toivon, että jokaisella olisi itselleen sopivissa määrin mahdollisuuksia levolle!