Jaa tarinasi – osallistu arvontaan!

Tarinat erottavat meidät ihmiset muista eläinlajeista. Jo kauan ennen kirjoja oli tarinoita. Niiden kautta opimme itsestämme ja maailmasta. Sosiaalisina olentoina suhteemme toisiin ihmisiin ja yhteisöömme kiinnostavat meitä. Meistä tuntuu hyvältä tietää, että joku muukin on kokenut jotain vastaavaa kuin me itse ja miten hän on koettelemuksistaan selvinnyt.

Kannatko sinä tarinaa sisälläsi? Tarinaa, jonka kirjoittaminen jäsentäisi omia kokemuksiasi ja joka samalla toisi samaistumisen iloa tai eri elämäntilanteiden ymmärrystä muille? Keräämme parhaillaan tarinoita helmi- ja maaliskuun viestintäämme.

Helmikuussa keskitymme viestinnässämme erityisesti motivaatioon. Onko motivaatiosi ollut kateissa? Mihin se hävisi? Miten se vaikutti elämääsi? Löysitkö uuden kipinän? Mistä?

Maaliskuun viestinnän aiheena on jaksaminen. Onko jaksamisesi ollut koetuksella? Mistä huomasit, ettet jaksa enää niin hyvin kuin aikaisemmin? Mitä teit silloin? Löysitkö tukea tai apua jostain? Muutitko omia tapojasi? Mitä sanoisit jaksamisongelmista kärsineelle itsellesi nyt?

Kirjoita meille omalla nimelläsi tai nimimerkillä, niin jaamme tarinasi kevään aikana muiden opiskelijoiden iloksi. Tarinat jätetään Nyytin verkkosivujen lomakkeella (linkki). Kaikkien niiden kesken, jotka lähettävät julkaisukelpoisen tarinansa 15.2.2020 mennessä, arvomme kolme Finnkinon kahden leffalipun pakettia tai 25 euron lahjakorttia Ruohonjuureen. Olemme yhteydessä voittajiin seuraavalla viikolla ja he saavat valita kumman palkinnon haluavat.

Lisätietoja: asiantuntija Sofia Lindqvist, sofia.lindqvist@nyyti.fi, 050 349 9294