Henri Heikintalo aloittaa hankekoordinaattorina Takaisin opintoihin -hankkeeseemme Atte Rimpin siirryttyä MiehenTila-hankkeemme asiantuntijaksi. Tutustu tästä Henriin!

Miesoletettu henkilö, jolla keskiruskeat lyhyet hiukset ja viikset. Henrillä on yllään kuviollinen harmaa neule

Kuka olet ja mitä tulet tekemään Nyytiin?

Olen Henri Heikintalo, ja siirryin mukaan Takaisin opintoihin -hankkeeseen hankekoordinaattoriksi. Olen jo aiemminkin ollut reilun vuoden mittaan mukana Nyytin toiminnassa; ensin harjoittelijana, sitten Miesten vuoro -tuokioiden ohjaajana tuntitöissä. Gradussani on vielä hiukan puurrettavaa, mutta sen jälkeen valmistun yhteiskuntatieteiden maisteriksi.

Mikä sinua erityisesti innostaa uudessa työssäsi?

Tärkeintä työnteossa minulle on sen merkityksellisyys. Nyytin tekemällä työllä on merkitystä sekä konkreettisesti että kulttuurisesti esimerkiksi mielenterveyskeskustelun monipuolisuuden edistämisessä ja stigmojen purkamisessa – tähän on mahtavaa päästä tuomaan oma panokseni!

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Uusia kohtaamisia, oivalluksia ja oppimiskokemuksia, mahdollisuuksia hyödyntää luovuuttani sekä vaikuttaa aidosti opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Mitä tuot mukanasi Nyytiin?

Innostusta ja ajankohtaista kokemustietoa opiskelijakentältä, yhteiskunnallista/kulttuurista ymmärrystä, toivon mukaan myös freesejä ideoita toiminnan kehittämiseen.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Kirjoitan runoja, luen, soittelen ja kuuntelen, katselen ja tutkin elokuvia, urheilen maltillisesti sekä seuraan suhteellisen intohimoisesti jalkapallon Valioliigaa.

Mitä terveisiä haluat lähettää?

Toivon kaikille lämpimiä kevätpäiviä, riittävyyden fiiliksiä ja leppoisia hengähdyshetkiä kaiken keskelläkin!