Kuka olet ja mitä tulet tekemään Nyytiin? 

Olen FM Henna Kukko, ja teen Nyytille viestinnän suunnittelua yhdessä viestinnän asiantuntija Arjan kanssa. Tuotan myös englanninkielistä sisältöä ja käännän tekstejä englantiin päin.

Hymyilevä naisoletettu henkilö, jolla on puolipitkät punertavat hiukset ja musta paita. Taustalla on lehtikuvioinen tuoli ja viherkasveja.

Mikä sinua erityisesti innostaa uudessa työssäsi? 

Minua motivoi työ, jolla on tarkoitus: on hienoa päästä edistämään Suomen tulevien osaajien mielenterveyttä, joka nyt on vaakalaudalla. Olen jo nyt nähnyt liikuttavaa palautetta Nyytin tekemästä hyvästä työstä, ja uskon että se innostaa kaikkia nyytiläisiä.

Mitä odotat uudelta työltäsi? 

Odotan, että pääsen näkemään miten järjestömaailma toimii, ja tuomaan oman panokseni mielenterveystyöhön. Lisäksi aina on mukavaa päästä oppimaan uutta ja tutustua uusiin ihmisiin.

Mitä tuot mukanasi Nyytiin? 

Tuon mukanani viestintä- ja englannin kielen osaamista, ja toki myös tuoreita ajatuksia. Toivottavasti myös pääsen pitämään yllä yhteishenkeä, ja ehkä esittelemään pöljää huumoriani.

Mitä teet vapaa-aikanasi? 

Vapaa-aikanani hengailen rescue-koirani kanssa, viihdymme hyvin lähimetsissä. Tykkään kuunnella äänikirjoja ja musiikkia, laittaa ruokaa ja tällä hetkellä jopa neuloa: neuloosi joko iskee tai ei iske talvisin. Mökkeily, melominen ja eräily ovat jokakesäinen haave. Katselen monia tv-sarjoja, ja minulla on käännöstieteilijänä erityinen viha-rakkaussuhde tekstityksiin. Parasta elämässä on tietysti ihmissuhteet!

Mitä terveisiä haluat lähettää Nyytin seuraajille? 

On ilo huomata, että Nyytiä on tukemassa iso liuta vapaaehtoisia. Nyytin palvelut olisi tärkeää saada kaikkien tarvitsevien tietoon ja yhteiskunta ja yritykset mukaan tulevien sukupolvien mielenterveyttä parantamaan, jotta hyvinvoiva opiskelija ei olisi enää niin harvinainen.