Joulukuussa Nyytissä opetellaan hengähtämään hetkeksi. Verkkosivuillamme on juuri julkaistu hengähdyshetkikokonaisuus, joka johdattelee kokemukselliselle matkalle mindfulnessin maailmaan. Sivuilta löytyy tutkittua ja luotettavaa tietoa mindfulnessista, erilaisia tehtäviä, asiantuntijoiden kanssa kuvattuja videoita, joista saat tietoa mindfulnessin eri interventiomenetelmistä, joogasta ja itsemyötätunnosta. Pääset myös koittamaan heidän ohjaamiaan mindfulness-harjoitteita joko videolta mallia ottaen tai harjoituksia nauhalta kuunnellen.

Lisäksi pääset pohtimaan mindfulnessia stressin näkökulmasta. Mitä stressi on, millaisia vaikutuksia sillä on itseen sekä omaan elämään ja millaisia ovat omat reagointitavat ja stressinhallintakeinot? Miksi mindfulness voi auttaa stressinhallinnassa? Pääset siis rakentamaan ja täydentämään omaa stressinhallinnan työkalupakkiasi.

Kannattaa siis laittaa Nyytin youtube-kanava seurantaan, sillä joulukuussa sinne lisätään neljä superkiinnostavaa videota mindfulnessista! Videoilla Nyytiläiset ja opiskelijat keskustelevat mindfulnessista, joogasta ja itsemyötätunnosta asiantuntijoiden kanssa, tekevät kokemuksellisia harjoitteita heidän ohjaamanaan ja jakavat ryhmäläisten kesken harjoitusten herättämiä kokemuksia.