Toukokuun alussa Nyytissä aloitti järjestöassistenttina Harri Helkiö.Hymyilevä profiilikuva järjestöassistentti Harri Helkiöstä. Henkilöllä lyhyt siilitukka ja kuva otettu sisätiloissa vaaleaa taustaa vasten. Smiling person with short hair. The picture has been taken inside against white background.

Jos Harrin nimi tai kuva on sinulle tuttu, niin se voi johtua siitä, että Harri toimii samanaikaisesti Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n toimistoassistenttina.

Nyytissä Harrin tehtäviin kuuluvat mm. talous- ja henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät, IT-asiat ja toimiston infrastruktuurista huolehtiminen.

Tutustu Harriin lukemalla hänen omia mietteitään alta.

Kuka olet ja mitä tulet tekemään Nyytiin?

Nimeni on Harri Helkiö ja aloitin toukokuun alussa Nyytissä osa-aikaisena järjestöassistenttina. Työhöni kuuluu yhdistyksen hallinnollisten asioiden hoitamista sekä esimerkiksi toimiston infrastruktuuri. Koulutukseltani olen restonomi (AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelmasta.

Mikä sinua erityisesti innostaa uudessa työssäsi?

Erityisesti innostun siitä, että saan tehdä töitä arvojeni mukaisessa työpaikassa. Opiskelijoiden mielenterveyden edistäminen ja mielenterveysasioiden parissa työskentely on äärimmäisen tärkeää työtä. Hallinnon tehtävissä saan erittäin kattavan kuvan koko Nyytin toiminnasta.

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Odotan yhteisöllisiä kohtaamisia ja uuden oppimista. Itselleni on tärkeää pyrkiä noudattamaan yhdistyksen arvoja omassa käytännön työssä. On mahtavaa myös inspiroitua asiantuntijoiden työstä ja sitä kautta päästä kehittämään omia mielenterveystaitoja työn ohella.

Mitä tuot mukanasi Nyytiin?

Olen työskennellyt hieman yli vuoden vastaavissa tehtävissä Nuorten mielenterveysseura – Yeesi ry:ssä ja työni myös jatkuu siellä edelleen. Uskon, että pystyn toimimaan hyvänä linkkinä järjestöjen välissä ja tuomaan toimivia käytänteitä yhdistyksiin puolin ja toisin.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Palaudun ja saan voimaa luonnossa liikkumisesta. Olen aina valinnut asuinpaikkani niin, että pääsen hetkessä metsään / meren rantaan / muualle luontoon. Pitkät lenkit koiran kanssa ovat ehdottoman tärkeitä.

Mitä terveisiä haluat lähettää Nyytin seuraajille?

Vuosi sitten en ollut kuullutkaan itsemyötätunnosta. Kyseessä on taito, jota oikeasti kannattaa kaikkien harjoitella. Itse olen vielä alkutekijöissä, mutta alan jo ymmärtämään sen merkityksen. Riittävän hyvä riittää ja kohtuullisuus kannattaa opetella.