Huom! Hakuaika on päättynyt ja olemme yhteydessä hakeneisiin mahdollisimman pian.

Haluaisitko olla mukana edistämässä aikuisopiskelijoiden mielen hyvinvointia? Sinustako ohjaaja vertaiskeskustelutuokio -toimintaamme? 

Haemme Nyyti ry:hyn harjoittelijaa suunnittelemaan sekä toteuttamaan vertaiskeskustelutuokio –toimintaa verkossa syksyllä 2022. Tuokiot toteutuvat videoyhteyksin ja niiden tarkoituksena on vahvistaa aikuisempien opiskelijoiden mielen hyvinvointia sekä yhteyden kokemusta toisiinsa. Vertaiskeskustelutuokioita on järjestetty onnistuneesti miesopiskelijoille jo useamman kerran ja tavoitteenamme on nyt tarjota mahdollisuus uudelle kohderyhmälle eli itsensä aikuisemmiksi opiskelijoiksi identifioiville.

Harjoittelun keskeiset tehtävät

Keskeisimmät tehtävät tuokioiden ohjaamisen lisäksi ovat tuokioiden teemojen sekä aikataulujen suunnittelu kohderyhmä huomioiden sekä tuokioiden markkinointi. Lisäksi harjoittelun aikana on mahdollista osallistua ja tutustua myös muuhun Nyytin toimintaan oman kiinnostuksen mukaan. 

Odotamme harjoittelupaikkaa hakevalta:

  • Ymmärrystä erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja halua kehittyä ryhmänohjaajana 
  • Valmiutta viestiä ja tuottaa sisältöä tuokioiden teemoista 
  • Kiinnostusta opiskelijoiden mielenterveyden ja opiskelukyvyn edistämiseen

Harjoittelun käytännöt

Harjoittelun kesto on 2-3 kk ja se ajoittuu sopimuksen mukaan 1.9.-31.12.2022 väliselle ajalle. Töitä voi tehdä joustavalla työajalla. Harjoittelu tapahtuu etäharjoitteluna ja omia työvälineitä käyttäen. Kyseessä on palkallinen harjoittelu ja katsomme eduksi korkeakoulun myöntämän harjoittelutuen. 

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut: laura.porevirta@nyyti.fi 


Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä järjestö. Tarjoamme opiskelijoille ja opiskeluyhteisöille tietoa, tukea ja toimintaa mielen hyvinvointiin ja 0piskelussa jaksamiseen. Teemme myös vaikuttamistyötä mielenterveysystävällisen opiskeluarjen puolesta ja mielenterveysongelmien normalisoimiseksi. Haluamme osaltamme varmistaa, että huomisen työelämässä ja yhteiskunnassa riittää hyvinvoivia tekijöitä. 

Tutustu Nyyti ry:n toimintaan verkkosivuillamme www.nyyti.fi tai somessa facebook.com/nyytiry, twitter.com/nyyti_ry, instagram.com/nyytiry/, Youtube.com/c/Nyytiry4students. Löydät Nyytin myös Tuudon Hyvinvointi-osiosta.