Ympäristönahdistuksen mieli -hankkeen asiantuntijana aloitti toukokuun alkupuolella Hanna Rintala. Hymyilevä, pitkähiuksinen nainen, jolla  on päällään pitsikaluspusero, jossa on vaaleanpunaisella pohjalla valkoisia kukkia.

Näin Hanna kertoo itsestään:

Mun nimi on Hanna ja toimin Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeessa ympäristöön liittyvien tunteiden kanssa toimeen tulemisen viestinviejänä varsinkin opiskelijoille ja sote-ammattilaisille. Mua innostaa se, että saan työssäni tehdä tilaa, mahdollisuuksia ja työkaluja käsitellä ympäristöön liittyviä tunteita ja asioita. Toivon, että pääsen kohtaamaan paljon ihmisiä näiden asioiden parissa ja teen silläkin tavalla omaa osuuttani kestävän tulevaisuuden eteen. Haluan saada varsinkin aikuisia mahdollisimman paljon heräämään siihen, että tunteiden ja arvojen tunnistaminen ja niiden mukaan eläminen on olennaista, jotta myös nuorilla voi olla toiveikas olo tulevaisuuden suhteen.

Haluan tuoda myös Nyytiin vielä aiempaa vahvemmin ympäristöajattelua ja sen tunnistamista, miten mekin voidaan olla osa ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän tulevaisuuden rakentamista, samalla tukien kaikkien hyvinvointia. Vapaa-aikana nautin luonnonympäristöissä kulkemisesta, joogasta ja lainakoiran (tassuterapeutin) rapsuttelusta. Toivottavasti ollaan piakkoin kuulolla ympäristötunteiden jakamisen ja näistä asioista kouluttautumisen äärellä, ja saadaan vahvaa positiivista ja toiveikasta liikettä aikaan niin nuorten kuin aikuistenkin kesken!