Tule vapaaehtoiseksi ohjaamaan Nyytin ryhmächateja!

Paikkoja on vielä muutamia vapaana kevätlukukaudelle (tammi-kesäkuu). Vertaisuuden varmistamiseksi vapaaehtoisten tulee olla itsekin opiskelijoita.

Chateissa (torstaisin klo 18-20) jutellaan opiskelijan elämään liittyvistä aiheista. Vapaaehtoisen vertaisohjaajan tehtäviin kuuluu keskustelun aktivoiminen sekä vertaistuellisen keskusteluilmapiirin ylläpitäminen. Mukanasi ohjaamassa on aina ohjaajapari sekä Nyytin työntekijä taustatukena.

Tarjoamme uusille ohjaajille kattavan perehdytyksen ja kaiken tarvittavan tuen ohjaajana kehittymiseen. Ohjaajuus ei edellytä aiempaa kokemusta tai erityistä asiantuntemusta chatien teemoista – halu kuunnella ja tukea muita riittää! Ohjaushommiin ei ole pakko sitoutua pitkäksi aikaa, vaan voit ohjata myös esim. vain yhden chatin.

Chat-ohjaajana toimiessa saat arvokasta kokemusta toisten kohtaamisesta ja monipuolisista vuorovaikutustilanteista. Saat myös pyydettäessä todistuksen osallistumisestasi. Ennen kaikkea pääset olemaan aidosti vertaistukena toisille opiskelijoille!

Vuoroja on vapaana hyvin rajallinen määrä, joten toimithan heti! Ilmoittaudu vapariksi täältä, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä.