Haluaisitko lähteä kehittämään vaikuttavaa vapaaehtoistoimintaa? Haluaisitko olla avaamassa opiskelijoille lisää mahdollisuuksia kokea merkityksellistä ja eteenpäin kannustavaa kansalaistoimintaa, ja kanavoida samalla opiskelijoiden ajatuksia osaksi vapaaehtoistoimintamme kehittämistä? 

Haemme tiimiimme vahvistukseksi  

VAPAAEHTOISTOIMINNAN ASIANTUNTIJAA 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 13.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Vastaat vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä, koordinoinnista ja arvioinnista. Tehtävä sisältää vapaaehtoisten rekrytoinnin, perehdytyksen, koulutuksen sekä tukemisen. Etsit ja luot aktiivisesti uusia yhteistyökumppanuuksia ja kehität uusia vapaaehtoistoiminnan kumppanuuskäytäntöjä mm. korkeakoulujen ja yritystoimijoiden kanssa. 

Tehtävässä edellytetään: 

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
  • kokemusta tai hyvää perehtyneisyyttä kansalaisjärjestötoimintaan ja vapaaehtoistyöhön, erityisesti vapaaehtoistoimintaan verkossa 
  • hyviä fasilitointi- ja organisointikykyjä
  • oma-aloitteista ja innovatiivista työotetta 
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää digiosaamista 
  • erinomaista suomen kielen osaamista ja valmiutta käyttää työkielenä englantia ja ruotsia. Erityisesti painotamme sujuvaa ruotsin kielen osaamista sekä näyttöä ruotsin käyttämisestä työkielenä.  
  • osaamista ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen kumppanuuksiin pohjautuen  

Eduksi luemme: 

  • osaamisen viestinnästä ja erityisesti sosiaalisen median kanavien hyödyntämisestä asiantuntijatoiminnassa  
  • kokemuksen mielenterveyden edistämisestä ja tukemisesta 
  • korkeakoulujen toimintaympäristön tuntemuksen 

Saat ympärillesi työhönsä sitoutuneen ja innostavan työyhteisön. Välitämme toisistamme, ja kannustamme toinen toisiamme. Pääset mukaan kehittämään yhdessä viisihenkisen tiimisi ja koko Nyytin työyhteisön kanssa merkityksellistä työtä. Tarjoamme sinulle uusia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia työssäsi. 

Nyyti ry:n toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tehtävä sisältää lähityötä vähintään yhtenä päivänä viikossa. Muutoin etätyömahdollisuus paikallisen sopimuksen mukaisesti. Työ sisältää säännöllisesti myös iltatyötä ja satunnaisesti myös viikonlopputyötä. Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TESn mukaisesti (vaativuusryhmä 5). Kuukausipalkka on noin 3.400 euroa osaamisesta ja kokemuksesta riippuen.

Toivomme hakijoiksi eritaustaisia ja eri sukupuolia olevia henkilöitä. 

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Laura Kallio, puh. 050 476 0940, ma 19.12 klo 9-10 ja ti 20.12 klo 14.30-15.30. 

Hae tehtävää su 1.1.2023 klo 24 mennessä tällä sähköisellä lomakkeella https://q.surveypal.com/Asiantuntija–vapaaehtoistoiminta ja liitä lomakkeelle vähintään CV:si.  

Järjestämme haastattelut ke 11.1 ja to 12.1.2023 Nyyti ry:n toimistolla.