Nyyti ry:ssä avautuu kevään aikana uusia tehtäviä ja tässä ensimmäisen hakuilmoitus.

”Opiskelijoiden mielenterveys nähdään yhteiskunnan voimavarana. Jokaisen opiskelijan mielenterveyttä arvostetaan ja tuetaan – ketään ei jätetä yksin.” Haluatko olla tekemässä tästä totta?
Hae meille

ASIANTUNTIJAksi

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Asiantuntijana edistät opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä vastaamalla erityisesti vaikuttamistoiminnasta, kumppanuuksista sekä uusista yhteistyösuhteista ja hankeavauksista. Näiden kautta osallistut myös järjestön varainhankinnan kehittämiseen. Lisäksi koordinoit Opiskelijahyvinvointiverkostoa sekä vuosittain järjestettävää Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjaa.

Työ on kokoaikainen (37 h 30 min viikossa). Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti. Lounas- ja virike-etu. Työ alkaa vaikka heti, kun mahdollista tai sopimuksen mukaan kevään 2022 aikana.

Tämä tehtävä sopii juuri sinulle, jos:

  • Ymmärrät, että vaikuttamistyö on monipuolinen kokonaisuus aina päätöksentekoon vaikuttamisesta kohderyhmälähtöiseen yhdessä tekemiseen. Sinulla on myös kokemusta vaikuttamistyöstä ja kohderyhmää osallistavasta toiminannasta.
  • Olet sujuva sanainen kirjoittaja ja sinulta luonnistuu niin kannanottojen ja mielipidekirjoitusten kuin blogikirjoitustenkin laadinta.
  • Osaat tiivistää olennaisen eri kanaviin kuten verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaviin, joita käytät sujuvasti. Kiinnostus tuottaa sisältöä myös esim. videoiden tai podcastien muodossa otetaan ilolla vastaan.
  • Olet myös sujuva sanainen esiintyjä ja pidät mielelläsi puheenvuoroja, esityksiä, koulutuksia ja osallistut esim. paneelikeskusteluihin.
  • Olet kokenut verkostoissa toimija ja verkostoituja, ja kykenet rohkeasti luomaan uusia kumppanuuksia.
  • Tunnet järjestörahoituksen ja hankerahoituksen toimintaympäristöä ja käytäntöjä sekä osaat laatia timanttisia hankehakemuksia.
  • Omaat perehtyneisyyttä mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävään työhön.
  • Osaat suunnitella ja koordinoida kampanjoita.
  • Tunnet hyvin korkeakoulujen, opiskelijajärjestöjen ja opiskelijoiden toimintaympäristöä.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus.

Nyytin toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa. Laaja etätyömahdollisuus. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia ja -sukupuolisia henkilöitä.

Hae tehtävää ensisijaisesti tämän lomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakemus ja ansioluettelo on mahdollista toimittaa myös osoitteeseen rekry@nyyti.fi 28.1.2022 klo 16 mennessä.

Lisätietoja puhelimitse 19.1.2022 klo 14-16 ja 21.1.2022 klo 10-12 toiminnanjohtaja Minna Savolainen, puh. 044 589 6117