Opiskelija Jyväskylänseudulla: Haluatko viettää inspiroivaa aikaa eri alojen tulevien huippuasiantuntijoiden kanssa? Kiinnostaako sinua olla mukana ratkaisemassa ajankohtaisia tosielämän ongelmia? Haluatko olla rakentamassa aidosti yhdenvertaisempaa maailmaa ja samalla pitää hauskaa rennossa ympäristössä?

Tule mukaan Jyväskylässä 17.11. – 19.11.2017 järjestettävään YMCA Hackathoniin! Luvassa on mahtava viikonloppu, jonka aikana pääset ratkaisemaan mielenkiintoisia, digitaalisuuteen liittyviä haasteita ja kerryttämään samalla merkintöjä omaan CV:hesi. Hackathon-tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen ja maksuttoman elämyksen koko viikonlopun ajaksi: paikalla voi yöpyä, ruokailut järjestetään ja leppoisaa yhdessäoloa ja mielenkiintoista ohjelmaa on varmasti luvassa.

Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 14:00. Paikkana toimii Music Against Drugs -järjestön tilat, osoitteessa Matarankatu 4, 3. krs 40100 Jyväskylä. Mieleenpainuvimman elämyksen saat, mitä pidempään Hackathonissa viihdyt. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua koko viikonlopuksi, vaan voit osallistua omien aikataulujesi mukaisesti.

Tapoja osallistua Hackathoniin on myös monia: voit tulla mukaan osallistujana tai sitten tulla avustamaan viikonlopun käytännön järjestelyissä vapaaehtoisena. Olipa roolisi mikä tahansa saat osallistumisestasi todistuksen ja paidan sekä pääset nauttimaan kaikista tapahtuman tarjoamista eduista ja innostavasta ilmapiiristä. Et tarvitse mitään ennakkovalmistautumista tai aiempaa kokemusta Hackathonista: pääasia, että tulet nyt paikalle omana itsenäsi!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: http://www.ymca.fi/hackathon-jyvaskyla/

Voit ilmoittautua mukaan myös vapaaehtoistyo.fi -sivuston kautta.

Hackathonin järjestävät yhteistyössä Suomen NMKY:n Liitto, Nyyti ry ja Music Against Drugs.