Opiskelun sanotaan monesti olevan elämän parasta aikaa. Mitä jos omaa paikkaa korkeakouluista ei löydykään? Ehkäpä sosiaaliset tilanteet jännittävät ja tuntuu vaikealta tutustua muihin? Entä jos yksinäisyyden kokemus on ollut seuralaisena omalla polulla jo ennen korkeakouluopintoja?

Talentia ja Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke järjestävät yhteisen webinaarin torstaina 14.9. klo 15.45.-17.00 sosiaalialan opiskelijoille. Webinaarissa syvennetään ymmärrystä yksinäisyydestä, yhteisöllisyydestä ja oman hyvinvoinnin tukemisesta vertaissuhteiden avulla. Webinaarissa aihetta lähestytään myös osallistavalla tavalla lyhyiden harjoitteiden avulla.  Harjoitteiden tekeminen on vapaaehtoista, voit myös tulla vain kuulolle.

AJANKOHTA

Torstai 14.9. klo 15.45-17.00

WEBINAARIN SISÄLTÖ

  • Webinaarin avaus: Tiia Pesonen, opiskelijatoiminnan koordinaattori / Talentia
  • Yksinäisiä lounaita vai yhteyksiä kanssaopiskelijoihin? Tietoa ja tukea yhteisöllisyyden ja yksinäisyyden kysymyksistä. Annina Lindberg, hankepäällikkö / Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke
  • Webinaarin lopetus: Tiia Pesonen ja Annina Lindberg

Webinaari toteutetaan yhteistyössä Talentian sekä Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteisen Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen kanssa.

WEBINAARIN LINKKI

Webinaariin ei ole varsinaista ilmoittautumista, mutta kannattaa tilata webinaarilinkki jo valmiiksi omaan sähköpostiin valmiiksi. Tilauksen pääset tekemään täältä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

LISÄTIETOJA

Lisätietoja webinaarista voit kysellä:

Annina Lindberg, hankepäällikkö /Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke

annina.lindberg@nyyti.fi

puh. 050 341 7473

Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen logo
Talentian logo