2

Miten opiskeluhyvinvointia voidaan edistää itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen kyvykkyyttä lisäämällä? Entä miksi itsetuntemus ja itsensä johtaminen ovat myös tärkeitä työelämätaitoja? Liity mukaan linjoille kuuntelemaan Itsetuntemus ja itsensä johtaminen  Maailman onnellisin opiskelija -webinaariamme 13.12. klo 16.30-18. 

Syksyllä 2022 ensimmäistä kertaa lanseerattu vaikuttava korkeakoulukurssi Maailman onnellisin opiskelija on rakennettu vahvistamaan opiskelijoiden kyvykkyyttä itsetuntemukseen ja itsensä johtamiseen. Nyyti ry toimii kurssin yhteistyökumppanina. 

Webinaari on Nyyti ry:n ja Maailman onnellisin opiskelija -kurssitoteutuksen yhdessä järjestämä kaikille avoin webinaari, jossa kuullaan puheenvuoroja myötätuntoisen itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen tärkeydestä sekä näihin liittyvistä työelämätaidoista. Samalla kuullaan ajatuksia ja oivalluksia syksyn Maailman onnellisin opiskelija -kurssiin liittyen.

Webinaarissa ovat puhumassa Nyyti ry:n kehittämispäällikkö Laura Heimonen sekä Maailman onnellisin opiskelija -järjestäjävastuulliset kurssin koordinoija Henrietta Karjalainen ja valmentajalääkäri Lari Karjula.

Lisää tietoa on tulossa vielä myöhemmin. Webinaariin pääsee osallistumaan tapahtuman ajankohtana tästä Zoom-linkistä: https://us02web.zoom.us/j/84493033075.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa webinaarista:
Henri Heikintalo
henri.heikintalo@nyyti.fi