2

Opiskeluaikaan kuuluu ylä- ja alamäkiä: hienoja oppimiskokemuksia ja uusia tuttavuuksia, mutta myös pettymyksiä, stressiä ja tuen tarvetta. Miten läheistä opiskelijaa voisi tukea mielenterveyden ja opiskelukyvyn haasteissa? Oletko huolestunut opiskelevan lapsesi tai muun opiskelijaläheisesi hyvinvoinnista? Haluaisitko tietää, millaista tukea opiskelijalle ylipäätään on tarjolla? Vanhemmilla ja muilla läheisillä voi olla todella tärkeä rooli opiskelijan tukemisessa, mutta valmiudet tukemiseen tarvitsevat tietoa – sitä haluamme tällä vanhempainillalla tarjota! 


Nyyti ry:n järjestämässä vanhempainillassa tarjoamme tietoa opiskelijan mielen hyvinvoinnin tukemisesta ja esittelemme erilaisia saatavilla olevan tuen muotoja. Tilaisuus on suunnattu opiskelijoiden vanhemmille sekä muille läheisille. Illassa kuullaan puheenvuoroja opiskelijoiden tukitahoilta ja asiantuntijoilta. Mukana ovat mm. YTHS, SAMOK ja SYL.

Vanhempainilta toteutetaan Zoom-webinaarina, ja koko tilaisuuden ajan osallistujilla on myös mahdollisuus keskustella chatissa ja esittää kysymyksiä puheenvuorojen pitäjille.  Vanhempainillan aikataulun julkaisemme myöhemmin tällä sivulla.

Ajankohta

15.11.2022 klo 18-20.20

Zoom-linkki

Vanhempainiltaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta voit tilata itsellesi Zoom-linkin tästä linkistä.

Lisätietoja

Marjo Siltanen

marjo.siltanen@nyyti.fi