Oletko 15–29-vuotias somen kuluttaja ja kiinnostunut jakamaan ajatuksiasi sosiaalisesta mediasta, sen tarjoamasta vertaistuesta ja sen vaikutuksista nuorten mielenterveyteen? Haluaisitko osallistua ryhmähaastatteluun maanantaina 9.10. kello 16-19 yhdessä muiden aiheesta kiinnostuneiden nuorten kanssa? Ryhmäkeskustelu järjestetään etänä Zoomissa


Helsingin, Turun ja Tampereen yliopistojen yhteisessä TUBEDU-tutkimushankkeessa tutkitaan sitä, miten nuoret hyödyntävät sosiaalista mediaa vertaistukena hyvinvoinnilleen. Ryhmähaastattelun tarkoituksena on kartoittaa keskeisiä teemoja sekä kuulla nuorten itsensä näkökulmia aiheeseen, sillä te olette aiheen parhaita asiantuntijoita.  

MIKSI MUKAAN? 

  • Saat jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi sosiaalisesta mediasta ja sen tarjoamasta vertaistuesta yhdessä muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa. 
  • Pääset antamaan tärkeän panoksen ajankohtaisen ja merkityksellisen tutkimusaiheen, nuorten mielenterveyden, eteen. 
  • Sinulla on mahdollisuus osallistua myöhemmin itsekin tutkimuksen tekoon kanssatutkijan roolissa. Kanssatutkimuksesta maksetaan palkkio ja se voidaan mahdollisesti yhdistää opintoihisi. Kuulet tästä lisää ryhmähaastattelun yhteydessä.  

KUKA VOI TULLA MUKAAN? 

  • 15–29-vuotias nuori tai nuori aikuinen mistä päin tahansa Suomea – toteutamme ryhmähaastattelun etänä. 
  • Koulutustaustalla ei ole väliä. Sinulla ei tarvitse olla erityisosaamista tai valmiita ajatuksia aiheesta. Motivaatio ja kiinnostus sosiaalista mediaa, vertaistukea ja mielenterveyttä kohtaan riittävät! 

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ryhmähaastatteluun perjantaihin 6.10. kello 12 mennessä tällä lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisajan sulkeuduttua.  

LISÄTIETOJA RYHMÄHAASTATTELUSTA VOIT KYSYÄ: 

Essi Rantaselta (puh. 050 383 5844, essi.rantanen@nyyti.fi) tai Anna-Maija Multakselta (puh. 050 479 8912, anna-maija.multas@helsinki.fi

Tubedun nettisivuille pääset täältä.  

Tiedote Nyyti ry:n ja Tubedun yhteistyöstä. 

Hankkeen etenemistä voit seurata Tubedun Instagramista.