Starttikoulutus antaa eväät Takaisin opintoihin -mentoroinnin käynnistämiseen omassa korkeakoulussa sekä vertaismentoreiden perehdyttämiseen ja tukemiseen tehtävässään. Lisäksi koulutus tarjoaa monipuolista tietoa siitä, miten vertaismentorointi voi toimia vaikuttavana välineenä opiskelijoiden opintoihin ja opiskeluyhteisöön kiinnittymisessä. 

Korkeakoulutoimija, ilmoittaudu ja kutsu kollegasikin mukaan starttikoulutukseen!

Nyyti ry:n kaksipäiväinen koulutus järjestetään keskiviikkona 8.11. klo 12 – 15.00 ja torstaina 9.11. klo 9 – 12.00. Koulutus on maksuton ja se toteutetaan Zoom-yhteydellä. Starttikoulutus on suunnattu erityisesti korkeakoulukentän henkilöstölle, kuten ohjaus- ja opetustehtävissä sekä opiskelijajärjestöissä toimiville, ja toki myös muille aihepiiristä kiinnostuneille. 

Takaisin opintoihin -mentorointi on Nyyti ry:ssä kehitetty vertaismentoroinnin malli, jossa mentoriopiskelija tukee opintojen ja opiskeluarjen kanssa painiskelevaa opiskelijaa takaisin opintojen pariin. Mentoreina toimivat tehtävään perehdytetyt korkeakouluopiskelijat, eli vertaismentorit. 

Lisätietoa koulutuksesta ja ilmoittautumisohjeet Nyyti.fi-sivulla. 

”Takaisin opintoihin -mentorointi on tärkeä, hyödyllinen ja ketterä malli, mikä tarvittaisiin jokaiseen korkeakoulutason oppilaitokseen! Nyyti ry:n koulutus antaa selkeän kuvauksen ja pohjan toiminnan kehittämiseen sekä starttaamiseen omalla alueellasi! Suosittelen lämpimästi!
(starttikoulutukseen osallistunut, syksyllä 2022