Nyyti ry on mukana Liikkujan polku -verkoston yhteisellä messuosastolla Sportec-messuilla maaliskuussa. Sportec, Greentec, Gymtec ja Fysiotec -messukokonaisuus eli SGGF on Suomen laajin ja perinteisin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuma. Sportec esittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta sekä olosuhdevaikuttamisen ohella myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeyttä.

Tulehan moikkaamaan meitä Liikkujan polku -verkoston yhteiselle messuosastolle to ja pe 16.-17.3.2017 paikkana osasto: A1014 messujen Sporttikylä-alueella, Tamperen Messu ja Urheilukeskus (TESC), Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere. Messuosastolla voit tulla ihmettelemään lisää verkoston toimintaa ja tapaamaan verkostoon kuuluvia tahoja. Nyyti ry on menossa mukana erityisesti Liiku mieli hyväksi -teeman kautta ja paitsi työskentelemästä yhteisellä messuosastolla, löydät meidät myös pitämästä tietoiskua samaisesta teemasta to 16.3.2017 klo 12.10 alkaen. Nähdään messuilla!

Liikkujan polku -verkosto on avoin kohtaamispaikka kaikille toimijatahoille, jotka kokevat liikkumisen ja sen edistämisen tärkeänä. Verkosto keskittyy erityisesti nuorten ja aikuisten liikunnan edistämiseen. Liikkujan polkua koordinoi Olympiakomitea (ent. Valo).