Ahdistaako ilmastokriisi ja luontokato? Tule mukaan kolmen kerran  Puhutaan ympäristötunteista -verkkoryhmään! 

Miksi?

Ilmastokriisi, luontokato, pandemiat ja muut tulevaisuuden epävarmuudet herättävät paljon erilaisia tunteita. Muista, että et ole yksin! Ilmasto- ja ympäristötoiminta voi auttaa tunteiden käsittelyssä, mutta ympäristötunteiden äärelle on myös hyvä pysähtyä, jotta vältämme uupumisen ja kyynistymisen.

Mikä ryhmä?

Tule oppimaan miten kohdata ja käsitellä ympäristötunteita! Tervetuloa kolmena maanantai-iltana 17.10, 24.10. ja 31.10. klo 18–20 Zoomissa kokoontuvaan ryhmään.  Ryhmässä tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja työkaluja niiden käsittelyyn, sekä pohditaan oman toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta.  Käsiteltäviä aiheita ovat ympäristötunteet minussa, tietoa ympäristönmuutoksista ja -tunteista, tunteiden ja tiedon kanssa eläminen, yhteisön tuki sekä tulevaisuus. Verkkoryhmän sisältöä painotetaan osallistujien toiveiden mukaan. Vertaistuen, keskustelun ja vinkkien jakamisen avulla tuetaan omaa hyvinvointia haastavassa tilanteessa. 

Kenelle ja miten?

Ryhmä on suunnattu opiskelijoille ja kaikille, jotka haluavat vahvistaa omia tunnetaitojaan ja mielenterveyttään. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 16.10. mennessä.