Ahdistaako ilmasto? Huolettaako tulevaisuus? Älä jää yksin!

Ympäristökriisi ja muut kasautuvat kriisit koskettavat tavalla tai toisella meitä kaikkia ja haastavat meidät löytämään tukea mielen hyvinvointiin arjen keskellä. Hyvä uutinen on se, että samat asiat ovat hyödyllisiä sekä maapallon että ihmisen hyvinvoinnin kannalta. Lisäksi meitä ympäristöhuolen ja ahdistuksen kokijoita on paljon – et siis ole yksin!

Mitä työpajassa tapahtuu?

Työpaja pidetään tiistaina 11.10. klo 15–17 Zoom-yhteydellä. Pajassa saat käyttöösi helposti lähestyttäviä ja toiminnallisia harjoitteita mm. myötätunnon, yhteisöllisyyden ja tietoisuustaitojen vahvistamiseen. Pajassa ideoidaan myös, millaiset toimintatavat opiskeluyhteisössä voivat lisätä henkistä kriisinkestävyyttä.

Toimintaamme osallistuneet kertovat saaneensa työpajoista voimavaroja ja oivalluksia tunteiden kanssa elämiseen. Työpajan vetävät Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeen Hanna ja Taneli, jotka ovat olleet useita vuosia tekemisissä ympäristötunteiden kanssa sekä työnsä kautta että omakohtaisesti. Lämpimästi tervetuloa mukaan sellaisena kuin olet.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta ennen tapahtuman alkua. Saat vastausviestissä Zoom-linkin tapahtumaan. Nähdään siellä!