Tule mukaan juttelemaan chat-sivustoltamme! 

Oletko aikeissa juhlia tänä vappuna vähemmällä alkoholimäärällä tai täysin holittomasti? Pohditko, miten vappurientoihin ja juhlahumuun osallistuminen tällöin sujuu, miltä se tuntuu, miten muut siihen suhtautuvat?

Vappuun on perinteisesti liitetty humalanhuuruinen juhliminen, erityisesti opiskelijakulttuurissa. Juomatapojen muutos näkyy kuitenkin myös opiskelijoiden keskuudessa – ja yhä useampi viettää vappua selvinpäin tai kohtuudella nauttien. Jo 12% korkeakouluopiskelijoista ei käytä alkoholia laisinkaan. Onko sinulla jo kokemusta opiskelijavapuista selvinpäin, ja haluat jakaa kokemuksesi ja vinkkisi toisille? Chatissä mukana myös  Ehkäisevän päihdetyön EHYT ry:n asiantuntija. Tervetuloa mukaan juttelemaan aiheesta ja virittäytymään yhdessä vapunviettoon!

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta – Tärkeintä on, että olet mukana!