Tule mukaan juttelemaan chat-sivustoltamme! 

Koetko jatkuvasti mieleen tunkeutuvia ahdistavia ajatuksia, joista yrität pyristellä eroon kaikin keinoin, mutta jotka eivät jätä rauhaan? Tuntuuko, että ”mitä jos” kysymyksiä on loputtomasti?

OCD eli pakko-oireinen häiriö on ahdistuneisuushäiriö, johon liittyvät pakkoajatukset sekä -toiminnot. Pakkotoiminnot voivat näkyä ulospäin toimintana tai tapahtua mielessä esimerkiksi varmisteluna, loputtomana analysointina tai laskemisena. Lievät pakkoajatukset ja -toiminnot voivat olla osa normaalia arkea. Koetko, että pakko-oireesi ovat ahdistavia tai alkaneet rajoittamaan opiskeluarkeasi? Tervetuloa jakamaan kokemuksia ja näkökulmia aiheeseen liittyen. Tässä chatissä mukana myös kokemusasiantuntijavieras.

Nyytin Chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta – Tärkeintä on, että olet mukana!