Tule mukaan juttelemaan chat-sivustoltamme! 

Pyöritätkö opiskeluarkeasi yksinäsi? Teetkö ruoan vain yhdelle? Tuleeko mahdollisesti vain lemmikkisi ovella vastaan tai kerrotko kuulumisesi vain huonekasveillesi?

Koetko yksin asumisen lisänneen yksinäisyyden tuntemuksia? Vai onko yksin asumisen rauha sinulle helpotus? Nautitko sen tarjoamasta itsenäisyydestä, kun kukaan ei valita, vaikka tiskit ovatkin taas tiskaamatta? Toki myös moni voi nauttia itsenäisyydestä, mutta silti kokea yksinäisyyttä. Yksin asumisen plussat ja miinukset eivät ole ihan yksiselitteisiä, joten tule mukaan jakamaan ajatuksiasi sekä pohtimaan sopivinta asumismuotoa sinulle yhdessä!

Nyytin Chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta – Tärkeintä on, että olet mukana!