Tule mukaan juttelemaan chat-sivustoltamme! 

Tuntuuko että voimat uupuvat kevättä kohti? Onko arkesi yhtä suorittamista ja yksin puurtamista? Koetko riittämättömyyttä ja tunnetta siitä, että kaikki muut saavat enemmän aikaan kuin sinä?

Et ole yksin! Tule chattiin pohtimaan yhdessä toisten samankaltaisia tuntemuksia kokevien opiskelijoiden kanssa, millä keinoin omaan tilanteeseen voisi vaikuttaa. Miten tukea jaksamista ja tunnistaa omia voimavaroja? Kuinka taklata liiallista suorittamista ja itsekritiikkiä sekä löytää itselle sopivia tukiverkostoja? Osallistumalla voit saada itsellesi hyötyä ja samalla auttaa muita – harjoitellaan yhdessä myötätuntoista asennoitumista sekä toisia että itseämme kohtaan Opiskelijoiden mielenterveyspäivän myötätunto -kampanjan kunniaksi!

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta – Tärkeintä on, että olet mukana!