Tule mukaan juttelemaan chat-sivustoltamme!

Mitä jos joulu ei tunnukaan mukavalta juhlalta? Ahdistaa, tuntuu yksinäiseltä tai surulliselta? Onko pakko noudattaa perinteitä?

Perinteiset käsitykset joulun viettämisestä voivat herättää monenlaisia tunteita. Jouluun liittyy usein oletus yhdessä olemisesta, turvallisuudesta ja ilosta. Onko sallittua tehdä joulusta ihan toisenlainen tai jättää koko juhla viettämättä? Mitä jos jouluna joutuukin olemaan töissä? Tule mukaan keskustelemaan joulun herättämistä tunteista. Chatissä voi pohtia yhdessä erilaisia tapoja viettää joulua ja jakaa vinkkejä ristiriitaisten tunteiden helpottamiseksi.

Nyytin Chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta – Tärkeintä on, että olet mukana!