Miten ylläpitää omaa jaksamista opintojen ja muun elämän tuomien paineiden alla? Miten jaksamisen ongelmia voisi ottaa puheeksi, ja kenelle? Miten stressiä voisi vähentää ja uupumusta ennaltaehkäistä? Tuntuuko, että miehenä pitäisi jaksaa vieläkin enemmän?

Jaksaminen mietityttää monen opiskelijan arjessa, joten otetaan se puheeksi kokemuksia vaihtaen ja ratkaisuja pohtien – Tätä varten on Miesten vuoro! Viime keväänä suuren suosion saavuttaneet vertaiskeskustelutuokiot saavat nyt jatkoa osana mielenTEKoja-toimintaa. Miesten vuorot ovat opiskelijoiden juttutuokioita, jotka toteutetaan Zoomissa neljänä peräkkäisenä keskiviikkona marras-joulukuussa 2021. Tuokioissa jaetaan ajatuksia ja tuntemuksia vaihtuvista teemoista ohjatusti miesten kesken.

KUINKA MUKAAN MIESTEN VUOROILLE?

Ilmoittaudu mukaan ke 24.11. klo 17-19 tuokioon teemana jaksaminen viimeistään 23.11. klo 12 mennessä! Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa tuokiota edeltävänä päivänä. Huom. muista tarkistaa myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen yhteen tai useampaan vertaiskeskustelutuokioon tapahtuu lomakkeen kautta täältä. Voit ensin ilmoittautua yhteen ja myöhemmin muihinkin tuokioihin, jos osallistuminen vie mennessään.

Tutustu lisää Miesten vuoroihin ja muihin tuleviin teemoihin täältä.

Tervetuloa mukaan!