Sosiaalinen elämä on tärkeä osa hyvinvointiamme, mutta silläkään saralla kaikki ei aina mene putkeen. Ihmissuhteissa tulee kolhuja tai niiden ylläpitäminen voi tuntua raskaalta, ja toisaalta yksinäisyys voi olla kalvava tunne. Keskustellaan ihmissuhteisiin tai niiden puutteeseen liittyvistä tunteista ja ajatuksista!  

Tätä varten on Miesten vuoro! Viime keväänä suuren suosion saavuttaneet vertaiskeskustelutuokiot saavat nyt jatkoa osana mielenTEKoja-toimintaa. Miesten vuorot ovat opiskelijoiden juttutuokioita, jotka toteutetaan Zoomissa neljänä peräkkäisenä keskiviikkona marras-joulukuussa 2021. Tuokioissa jaetaan ajatuksia ja tuntemuksia vaihtuvista teemoista ohjatusti miesten kesken.

KUINKA MUKAAN MIESTEN VUOROILLE?

Ilmoittaudu mukaan ke 1.12. klo 17-19 tuokioon teemana ihmissuhteet ja yksinäisyys viimeistään 30.11. klo 12 mennessä! Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa tuokiota edeltävänä päivänä. Huom. muista tarkistaa myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen yhteen tai useampaan vertaiskeskustelutuokioon tapahtuu lomakkeen kautta täältä. Voit ensin ilmoittautua yhteen ja myöhemmin muihinkin tuokioihin, jos osallistuminen vie mennessään.

Tutustu lisää Miesten vuoroihin ja muihin tuleviin teemoihin täältä.

Tervetuloa mukaan!