Tulevaisuus voi ymmärrettävästi huolestuttaa monella eri tavalla; oli kyse sitten työllistymisestä, maailmamme muutoksista tai oman elämäntilanteen siirtymistä. Näistä ääneen puhuminen lievittää jo itsessään taakkaa, joten eiköhän pureta huoliamme ja epävarmuuksiamme niistä keskustellen! 

Tätä varten on Miesten vuoro! Viime keväänä suuren suosion saavuttaneet vertaiskeskustelutuokiot saavat nyt jatkoa osana mielenTEKoja-toimintaa. Miesten vuorot ovat opiskelijoiden juttutuokioita, jotka toteutetaan Zoomissa neljänä peräkkäisenä keskiviikkona marras-joulukuussa 2021. Tuokioissa jaetaan ajatuksia ja tuntemuksia vaihtuvista teemoista ohjatusti miesten kesken.

KUINKA MUKAAN MIESTEN VUOROILLE?

Ilmoittaudu mukaan ke 15.12. klo 17-19 tuokioon teemana epävarmuus tulevaisuudesta viimeistään 14.12. klo 12 mennessä! Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa tuokiota edeltävänä päivänä. Huom. muista tarkistaa myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen yhteen tai useampaan vertaiskeskustelutuokioon tapahtuu lomakkeen kautta täältä. Voit ensin ilmoittautua yhteen ja myöhemmin muihinkin tuokioihin, jos osallistuminen vie mennessään.

Tutustu lisää Miesten vuoroihin ja muihin tuleviin teemoihin täältä.

Tervetuloa mukaan!