Millaista avun pyytäminen miehenä on? Avun pyytämistä on monenlaista; se voi olla kaveriin tukeutumista tai terveydenhuollon palvelujen pariin hakeutumista, mutta yhtä kaikki miehet voivat kohdata siinä ennakkoluuloja. 

Rupatellaan ja mietitään, miten avun pyytäminen voisi olla helpompaa – Tätä varten on Miesten vuoro! Viime keväänä suuren suosion saavuttaneet vertaiskeskustelutuokiot saavat nyt jatkoa osana mielenTEKoja-toimintaa. Miesten vuorot ovat opiskelijoiden juttutuokioita, jotka toteutetaan Zoomissa neljänä peräkkäisenä keskiviikkona marras-joulukuussa 2021. Tuokioissa jaetaan ajatuksia ja tuntemuksia vaihtuvista teemoista ohjatusti miesten kesken.

KUINKA MUKAAN MIESTEN VUOROILLE?

Ilmoittaudu mukaan ke 8.12. klo 17-19 tuokioon teemana avun pyytäminen viimeistään 7.12. klo 12 mennessä! Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa tuokiota edeltävänä päivänä. Huom. muista tarkistaa myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen yhteen tai useampaan vertaiskeskustelutuokioon tapahtuu lomakkeen kautta täältä. Voit ensin ilmoittautua yhteen ja myöhemmin muihinkin tuokioihin, jos osallistuminen vie mennessään.

Tutustu lisää Miesten vuoroihin ja muihin tuleviin teemoihin täältä.

Tervetuloa mukaan!