Tiistaina 18.12.. klo 19 – 19.30 järjestämme jälleen Facebook Liven. Tällä kertaa puhutaan riippuvuuksista ja koukuttumisista. Lähetyksessä pohditaan mm. intohimoja ja koukuttumisia, sekä sitä jos koukutus alkaa haittaamaan elämää liaksi? Mistä voi huomata, että on koukussa ja riippuvainen jostakin? Mitä silloin voi tehdä ja voiko tilannetta hallita?

Mikä on sun intohimo ja koukuttuminen? Entä, jos se alkaa haittaamaan elämää ? Mistä voi huomata, että on riippuvainen jostakin? Mitä silloin voi tehdä ja voiko tilannetta hallita?

Mukana keskustelemassa ovat mm. psykologi Elina Marttinen (Nyyti ry) ja opiskelijat Paula Takkinen. Lähetystä houstaa Samokin asiantuntija Eero Löytömäki.

Voit katsella Liveä Nyytin Facebook-sivulta.

Voit tulla myös paikan päälle seuraamaan lähetystä. Paikkana toimii Helsingin yliopiston Pääkirjaston Ohjauskulma (Fabianinkatu 30, kirjaston aula). Lähetystä seuraamaan ovat tervetulleita kaikki aihepiiristä kiinnostuneet. Ilmoittautua ei tarvitse etukäteen, riittää että ilmestyt vain paikalle. Tervetuloa!

Otamme myös mielellään vastaan teidän kysymyksiä. Voitte heittää niitä kehiin niin lähetyksen aikana kuin jo etukäteen Facebook-tapahtuman kommenteissa tai Twitterissä tunnisteella #hyvinvointilive.

Tutustu muihin syyskauden 2018 Hyvinvointiliveihimme.

Facebook-liven järjestävät yhdessä Nyyti ry, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS sekä Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL.