Tiistaina 27.11. klo 19 – 19.30 järjestämme jälleen Facebook Liven. Tällä kertaa puhutaan stressistä, vaativuudesta ja jaksamisesta opiskeluarjessa.

Mukana keskustelemassa ovat psykologit Elina Marttinen (Nyyti ry) ja Sari Tiula-Alho (YTHS) sekä opiskelijat Paula Takkinen ja Ada Saarinen. Lähetystä houstaa Samokin asiantuntija Eero Löytömäki.

Voit katsella Liveä Nyytin Facebook-sivulta. Tällä kertaa voit tulla myös paikan päälle seuraamaan lähetystä. Paikkana toimii Helsingin yliopiston Pääkirjaston aulassa sijaitseva Ohjauskulma (Fabianinkatu 30). Lähetystä seuraamaan ovat tervetulleita kaikki aihepiiristä kiinnostuneet.

Otamme myös mielellään vastaan teidän kysymyksiä. Voitte heittää niitä kehiin niin lähetyksen aikana kuin jo etukäteen Facebook-tapahtuman kommenteissa tai Twitterissä tunnisteella #hyvinvointilive.

Lähetystä voi katsoa yksin tai yhdessä. Kerätkää porukka kasaan, keittäkää vaikka kahvit tai teet ja pitäkää huilitauko Facebook Liven puolituntisen parissa.

Tutustu muihin syyskauden 2018 Hyvinvointiliveihimme.

Facebook-liven järjestävät yhdessä Nyyti ry, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS sekä Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL.