Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä keskiviikkona 18.4. klo 17.00 järjestetään Facebook-live myötätunnosta.

Tuntuuko, että vaadit itseltäsi liika? Koetko, että opiskeluarki on pelkkää kiirettä ja suorittamista? Mietitkö, miten voisit hellittää vähän, ottaa iisimmin ja olla lempeämpi itseä kohtaan? Muun muassa näistä kysymyksistä jutellaan Facebook-livessä. Samalla pohditaan, miksi myötätunto on tärkeää mielen hyvinvoinnille, miten itsemyötätunto voi helpottaa opinnoissa jaksamista ja kuinka myötätuntoisuutta voisi lisätä opiskeluyhteisöissä.

Juttelemassa ovat mm. psykologi Elina Marttinen Nyyti ry:stä ja psykologi Katri Laine YTHS:ltä. Houstina toimii SAMOKin asiantuntija Eero Löytömäki.

Keskustelua seuraamaan ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat vinkkejä omaan hyvinvointiin ja opiskeluarjessa jaksamiseen. Otamme myös mielellään vastaan teidän kysymyksiä. Voitte heittää niitä kehiin niin lähetyksen aikana kuin vaikkapa jo etukäteen tämän tapahtuman kommenteissa.

Lähetystä voi katsoa yksin tai yhdessä. Kerätkää porukka kasaan, keittäkää vaikka kahvit ja pitäkää huilitauko Facebook-liven puolituntisen ajan.

Liveä voi seurata Nyytin Facebook-sivulta. Nähdään keskiviikkona!

Facebook-liven järjestävät yhdessä Nyyti ry, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK sekä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS.