Tiistaina 30.10. klo 19 – 19.30 järjestämme Facebook Liven teemalla: “Apua! Opinnot ahdistaa?”. Lähetyksessä jutellaan opiskeluun liittyvistä haasteista, kuten ajanhallinnan vaikeuksista ja motivaatio-ongelmista. Samalla myös keskustellaan näiden haasteiden herättämistä hankalista tunteista sekä pohditaan, millä keinoin niitä voisi helpottaa ja opintoja sujuvoittaa.

Mukana keskustelemassa ovat psykologit Elina Marttinen (Nyyti ry) ja Sari Tiula-Alho (YTHS) sekä opiskelijat Paula Takkinen ja Ada Saarinen. Lähetystä houstaa Samokin asiantuntija Eero Löytömäki.

Lähetystä seuraamaan ovat tervetulleita kaikki aihepiiristä kiinnostuneet. Otamme myös mielellään vastaan teidän kysymyksiä. Voitte heittää niitä kehiin niin lähetyksen aikana kuin jo etukäteen tämän tapahtuman kommenteissa tai Twitterissä tunnisteella #hyvinvointilive.

Lähetystä voi katsoa yksin tai yhdessä. Kerätkää porukka kasaan, keittäkää vaikka kahvit tai teet ja pitäkää huilitauko FB Liven puolituntisen parissa.

Liveä voi seurata Nyytin Facebook-sivulta. Lisätietoa lähetyksesta löydät Facebookin tapahtumasivulta.

Tutustu myös muihin syyskauden FB Liveihimme. 

Facebook-liven järjestävät yhdessä Nyyti ry, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS sekä Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL.