Onko yksinäisyyden tunne hiipinyt mieleesi syksyn jatkuttua jo marraskuulle? Tai kenties yksinäisyyden kokemus on ollut seuralaisena omalla polulla jo pidemmänkin aikaa, jopa vuosia? Ehkäpä sosiaaliset tilanteet jännittävät enemmän kuin toivoisit tai tunnistat, että kaikki ei ihan ole kohdallaan ihmissuhteissasi? Tai kenties olet huolissasi kanssaopiskelijoista ja haluat omalta osaltasi vaikuttaa yksinäisyyden vähentämiseen?

Parrakas miesoletettu on puhaltamassa paperiseen juhlatorveen. Keltaisella pisaran muotoisella alueella on tekstiä, jossa kerrotaan Elämän paras aika?- Yksinäisenä korkeakoulussa -webinaarista ti 1.11. klo 17-18.30.

Elämän paras aika? -Yksinäisenä korkeakoulussa -webinaarissa puhutaan niin monelle opiskelijalle tutusta asiasta: yksinäisyyden kokemuksista ja siitä, millaisia vaikutuksia sillä voikaan olla opiskeluarkeen. Webinaarissa syvennetään ymmärrystä yksinäisyydestä ja myös niistä keinoista, joilla tilanteeseen voi vaikuttaa. Aihetta käsitellään myös erilaisten konkreettisten harjoitteiden avulla. Harjoitteiden tekeminen on vapaaehtoista, voit myös tulla vain kuulolle.

Ajankohta

Tiistai 1.11. klo 17.00-18.30

Tarkempi sisältö

Webinaarin avaus klo 17

Mitä yksinäisyys on ja mihin se vaikuttaa?

Mitä voin tehdä, jos koen yksinäisyyttä?

Myötätunnosta apua yksinäisyyden vähentämiseen

Hyvinvointiteot osana opiskeluympäristöä

Webinaarin lopetus klo 18.30

Webinaarin aiheeseen johdattelevat Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeessa työskentelevät Annina Lindberg (hankepäällikkö / Nyyti ry( ja Maria Lähteenmäki (yksinäisyystyön päällikkö /HelsinkiMissio).

Linkki

Webinaari on avoin kaikille opiskelijoille eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Jos haluat, voit kuitenkin tilata itsellesi jo webinaarilinkin omaan sähköpostiisi. Näin se on sinulla jo valmiina ja muistuttaa tulevasta webinaarista. Täältä tilaat itsellesi linkin sähköpostiin!

Webinaariin pääset osallistumaan tästä Zoom-linkistä.

Lisätietoja

annina.lindberg@nyyti.fi, p. 050 341 7473

Lämpimästi tervetuloa!