Omaa paikkaa korkeakouluista ei oikein tunnu löytyvän ja yksinäisyys nakertaa mielessä? Tai kenties yksinäisyyden kokemus on ollut seuralaisena omalla polulla jo pidemmänkin aikaa, jopa vuosia? Ehkäpä sosiaaliset tilanteet jännittävät enemmän kuin toivoisit tai tunnistat, että kaikki ei ihan ole kohdallaan ihmissuhteissasi? Tai kenties olet huolissasi kanssaopiskelijoistasi ja haluat oppia enemmän yksinäisyydestä?

Elämän paras aika? -Yksinäisenä korkeakoulussa -webinaarissa puhutaan niin monelle opiskelijalle tutusta asiasta: yksinäisyyden kokemuksista ja siitä, millaisia vaikutuksia sillä voikaan olla opiskeluarkeen. Webinaarissa syvennetään ymmärrystä yksinäisyydestä ja myös niistä keinoista, joilla tilanteeseen voi vaikuttaa. Aihetta käsitellään myös erilaisten konkreettisten harjoitteiden avulla. Harjoitteiden tekeminen on vapaaehtoista, voit myös tulla vain kuulolle.

AJANKOHTA

Tiistai 25.4. klo 16.00-17.30

WEBINAARIN SISÄLTÖ

  • Webinaarin avaus
  • Mitä yksinäisyys on ja mihin se vaikuttaa?
  • Mitä voin tehdä, jos koen yksinäisyyttä?
  • Myötätunnosta apua yksinäisyyden vähentämiseen
  • Mistä tukea yksinäisyyden kysymyksiin?
  • Webinaarin lopetus

Webinaarin aiheeseen johdattelevat:

Annina Lindberg, hankepäällikkö / Nyyti ry

Pauliina Pudas, yksinäisyystyön asiantuntija /HelsinkiMissio

Webinaari on osa Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteistä Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanketta.

WEBINAARIN LINKKI

Webinaariin ei ole varsinaista ilmoittautumista, mutta kannattaa tilata webinaarilinkki jo valmiiksi omaan sähköpostiin valmiiksi. Tilauksen pääset tekemään täältä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

LISÄTIETOJA

Lisätietoja webinaarista voit kysellä:

Ruskeahiuksinen hymyilevä nainen, jolla on tummasankaiset silmälasit. Päällään naisella on musta paita, jossa on valkoisia raitoja.

Annina Lindberg, hankepäällikkö 

Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke 

annina.lindberg@nyyti.fi p. 050 341 7473