Liity mukaan täältä!

Chatin liittymislinkki löytyy alempana sivulta.

Koronaepidemian toinen aalto on käsillä, ja poikkeustilanne sekä nopeasti voimaan tulleet etärajoitukset voivat aiheuttaa epätietoisuutta ja ahdistusta karanteenien ja altistumisepäilyjen keskellä. Myös median uutisointi sekä somessa tapahtuvat keskustelut voivat tuntua turhauttavilta ja uuvuttavalta. Käsillä olevaa tilannetta voi olla helpompi kestää, kun sitä jakaa toisten kanssa!

➡️ Tule Jyväskylän opiskelijoile suunnattuun ryhmächattiin ti 16.2 klo 18-20.

Chatissa jutellaan yllä mainittujen tunteiden lisäksi mm. jaksamisesta etäopinnoissa, motivaatiosta niin opintojen kuin muun elämän suhteen, rentoutumisesta ja palautumisesta, prokrastinaatiosta ja aikaansaamisen mahdottomuudesta, suorittamisesta ja itsemyötätunnosta, tai muista mielen päällä olevista asioista. Jaamme myös vinkkejä Nyytin Elämäntaito- kurssista oman mielenterveyden vahvistamiseksi.

Chatissa kanssasi juttelemassa ovat muiden opiskelijoiden lisäksi Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan toimijat sekä Nyytin Linda.

 

Ryhmächat on avoin kaikille Jyväskylän opiskelijoille, ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta riippumatta. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, rekisteröityä tai todistaa opiskelijajäsenyyttä. Keskustelu tapahtuu anonyymisti nimimerkillä.

Chattiin pääset tästä linkistä!