Useimmilla on tässä vaiheessa enemmän kuin kokonainen lukuvuosi etäopiskelua takana. Etäopiskelu on monelle ollut raskasta. Se on verottanut motivaatiota ja aiheuttanut yksinäisyyttä. Aika on sen verran pitkä, että olemme ehtineet oppia tuntemaan itsemme etäopiskelijoina ja myös muodostaa uusia tapoja. Mitä sinä olet oppinut itsestäsi ja siitä, miten opit ja työskentelet parhaiten? Entä siitä, milloin sinun täytyy pitää tauko tai päättää päivä? Tai siitä, miten parhaiten huolehdit palautumisestasi, kun elämä keskittyy kotiin? Mitä keinoja olet havainnut itsellesi hyödyllisiksi?

Chatissa jutellaan näistä aiheista työelämätaitojen näkökulmasta. Sanoitetaan ikävästä tilanteesta seuranneita hyödyllisiä taitoja, negatiivisia vaikutuksia unohtamatta. Tervetuloa jakamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa!

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista.

Chatissa voit jutella täysin anonyymisti, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Chateissa on aina mukana myös Nyytin vaparit tai työntekijä.

Tervetuloa mukaan!