2


Trimma din tidshantering 9.3–9.4.2020

Funderar du på hur du kunde minska på brådska och tidspress i din studievardag? Hur du kunde hantera din egen tidsanvändning bättre? Eller hur du kunde förbättra balansen mellan studier och fritid?

I webbgruppen Trimma din tidshantering behandlar vi frågor som har att göra med tidsanvändning och hanteringen av den. Du kan dela erfarenheter med andra i gruppen och lära dig nya färdigheter för att underlätta din tidsanvändning.

Webbgruppen förverkligas som en dold Facebookgrupp och diskussionerna syns bara för gruppens medlemmar. Nyytis anställda fungerar som instruktörer. Webbgruppen börjar måndagen 9.3 och slutar torsdagen 9.4.2020.

Webbgruppen pågår i fem veckor och varje vecka har sitt eget tema kring tidshantering. Dessutom ingår olika övningar i tidshantering och gruppchattar. För att kunna delta i webbgruppen krävs att du vill förbinda dig till gruppen och delta i diskussionerna varje vecka.

Webbgruppen Trimma din tidshantering är kostnadsfri. Du kan ansöka till gruppen senast 21.2.2020 via det elektroniska formuläret. Vi kontaktar alla som ansökt om att få vara med i gruppen under vecka 9. Samtidigt ger vi de antagna mer information och instruktioner om hur de kan ansluta sig till Facebookgruppen.

Mera information: Sofia Lindqvist, sakkunnig, sofia.lindqvist@nyyti.fi, 050 349 9294