1

Trimma din tidshantering 12.10–13.11.2020

Funderar du på hur du kunde minska på brådska och tidspress i din studievardag? Hur du kunde hantera din egen tidsanvändning bättre? Eller hur du kunde förbättra balansen mellan studier och fritid?

I webbgruppen Trimma din tidshantering behandlar vi frågor som har att göra med tidsanvändning och hanteringen av den. Du kan dela erfarenheter med andra i gruppen och lära dig nya färdigheter för att underlätta din tidsanvändning.

Jag tycker att gruppen varit jättenyttig och hjälpt en tänka på saker gällande tidshantering ur ett annat perspektiv. (respons från deltagare i tidigare grupp)

Webbgruppen förverkligas som en dold Facebookgrupp och diskussionerna syns bara för gruppens medlemmar. En anställd vid Nyyti fungerar som instruktör. Webbgruppen börjar måndagen 12.10 och slutar fredagen 13.11.2020.

Webbgruppen pågår i fem veckor och varje vecka har sitt eget tema kring tidshantering. Dessutom ingår olika övningar i tidshantering och gruppchattar eller -diskussioner på distans. För att kunna delta i webbgruppen krävs att du vill förbinda dig till gruppen och delta i diskussionerna varje vecka.

Webbgruppen Trimma din tidshantering är avgiftsfri. Du kan ansöka till gruppen senast 30.9.2020 via det elektroniska formuläret. Vi kontaktar alla som ansökt om att få vara med i gruppen under fredagen 2.10. Samtidigt ger vi de antagna mer information och instruktioner om hur de kan ansluta sig till Facebookgruppen.

Anmäl dig via formuläret nedan eller följ länken:

https://q.surveypal.com/Anmalan-till-tidshanteringsgrupp-h2020

Mera information: Sofia Lindqvist, utvecklingschef, sofia.lindqvist@nyyti.fi, 050 349 9294