Sekasin-chat

Sekasin-chatissä voit keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisten sekä koulutettujen vapaaehtoisten kanssa. Chatissa voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksesta tai aiheesta. Nyyti ry on mukana Sekasin-chatissa yhdessä monen muun toimijan kanssa. Chatia ylläpitää Suomen Mielenterveysseura.

Chatin löydät etusivumme oikeasta laidasta, josta pääset kätevästi hyppäämään mukaan keskusteluun. Nyytin ryhmächatin löydät omalta chat-sivulta.

Milloin chat on auki?

Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Chat on auki maanantaista perjantaihin klo 7-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. 

Mistä chatissa voi puhua?

Chatissä voit keskustella mistä tahansa mieltäsi painavista kysymyksistä ja aiheista. Me olemme täällä kuuntelemassa ja tukemassa. Erityisen paljon chatin vastaajilla on osaamista mielenterveyteen ja päihteisiin liittyvistä asioista. Mikään aihe ei ole liian suuri tai pieni. Haluamme kuulla mitä Sinulle kuuluu!

Kuka Sekasin-chatia ylläpitää?

Chatin ylläpitämisestä vastaa Suomen Mielenterveysseura. Nyyti ry on mukana Sekasin-toiminnassa yhdessä monen muun toimijan kanssa. Mukana on kasvava joukko alan toimijoita, jotka mahdollistavat yhdessä Mielenterveysseuran kansa palvelun toimimisen.

KUKAAN EI OLE LIIAN SEKASIN. AINA ON JOKU JOKA VÄLITTÄÄ.

Sekasin-chat löytyy osoitteesta Sekasin.fi ja lisätietoa Sekasin-chatista Suomen mielenterveysseuran sivuilta.